Aquashot commissie leden

Aquashot is een commissie van de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB).
Doel van de commissie is activiteiten te organiseren die ervoor zorgen dat onderwaterfotografie en onderwater videografie zich positief kan ontwikkelen.
Deelname aan de activiteiten staat open voor duikers van alle duikorganisaties.Frans de Gronckel Voorzitter.

Frans

Jan Azier Penningmeester.

Jan

Silvio D’Andolfi

Silvio

Tijdens een vakantie in 2002 op Zakynthos maakte ik een proefduik en was als zovele meteen besmet met het duikvirus. Direct vanaf het begin dat ik met duiken begon was er een grote belangstelling voor de onderwaterfotografie als ook voor de videografie. Het duurde echter tot 2006 voordat ik mijn eerste onderwaterhuis kocht en daadwerkelijk met onderwaterfotografie begon. Inmiddels ben ik een vakopleiding tot fotograaf verder en ben ik 2* duikinstructeur. Ik fotografeer veel in zoetwaterplassen rondom mijn woonplaats Zutphen. Sinds enkele jaren fotografeer ik met een Canon 5DMKII camera en voor de onderwaterfotografie gebruik ik een Sealux onderwaterhuis.

Miranda Verhagen

Stella Huiskamp

Als moeder van onze dochter (Emma, 9) en zoon (Rolf, 7) werk ik sinds 2012 fulltime als zelfstandig vakfotograaf. Ik houd mij onder andere bezig met de fotografie voor het Funda-presentatiepakket voor makelaars (interieur-, architectuur-, hoogte- en 360o-fotografie). Onlangs is hier het filmen van interieurs aan toegevoegd.
Naast de commerciële onderwaterfotografie probeer ik regelmatig tijd te maken voor vrij werk. Ik heb ruime ervaring met het fotograferen (en determineren) van het onderwaterleven, maar ook met modelfotografie in het zwembad, waarin ik mijn creativiteit kwijt kan. Ik fotografeer met een Canon 5D mk II met Ikelite onderwaterhuis en flitsers.
Als NOB 2*-duikinstructeur geniet ik ervan om mijn kennis zoveel mogelijk te delen tijdens onderwaterfotografie- en biologiespecialisaties.